Du får fri fragt ved køb over 400 kr.

DK-PROFILE-COMBO-FULL-V2
CREAM COMBO
BLUSH +
HIGHLIGHTER DER FØLES SOM HUDPLEJE
favorit 2023
SCROLL NED
Scroll down for more info
scroll ned
SCANDI CREAM
BLUSH & HIGHLIGHTER
COMBO
To-i-én creme combo for fulde blush+highligter looks og free-style effekter.
280,-
OP TIL 20% RABAT
VED SÆT
clean beauty icon
CLEAN
BEAUTY
vegean icon
100%
VEGAN
no perfume icon
PARFUME
FRI
cruelty free icon
CRUELTY
FREE

Scandi makeup skal være nemt og resultatet effortlessly chic. Det har traditionelle highlighters og blushes haft svært ved at leve op til, fordi de har krævet lagvis af andet makeup for at fungere.

Derfor er vi hos SWAE startet forfra, og har genopfundet blush+highlighteren så de bygger på helt nye unikke principper indenfor hudpleje. Vores 'skin first' tilgang har betydet at vores combo lægger sig smukkere og mere naturligt end noget vi tror du nogensinde har prøvet før.

Og det er vi spændte på hvad du synes om, for blush og highlighter er sandsynligvis vanvittig flot på dig, som det er på de fleste.

+ føles som
highlighteren føles som dewy silke på huden og har det helt rigtige creamy slip og shimmer, blushen let og creamy med et sheer pay-off der ligger naturligt og smukt, begge smelter nærmest på huden og kan nemt opbygges og blendes med fingerspidserne til det perfekte look på et par minutter.
+ god for
alle hudtyper - også tør/kombinationshud, stopper ikke porerne med arbejder smidigt med din hud. 100% allergivenlig.
+ dufter af
dig - parfumefri

Med den unikke cream combo, kan du hurtigt skabe alt fra fulde highligter+blush looks, til kreative free-style effekter. Alt sammen med fingerspidserne som eneste redskab.

Brug comboen for at tilføre en ny dimension til din hverdagsmakeup, og i weekenden når dit extra-self skal være klar til at checke ind på floor.

🤍 I VORES INBOX

"Vores cream Highlighter+Blush combos er designet så de passer til scandi fortolkningen af flot glamourøs makeup - den er underspillet, selvsikker, udstråler smart femiminitet og er lagt på et par minutter".

xo
EMILIE DELANCE
CEO/FOUNDER
LIGE NU PÅ SOME
FAQ
DKK 280,00
COMBO MED BLUSH + HIGHIGHTER
OP TIL 20% RABAT VED BUNDLES